Optimal Dental Oslo

Behandlinger

Akutt Tannlege-time

Nødavtale garantert samme dag. Alle kan komme i krisesituasjoner, hvor som helst, til hvilken som helst tid, men de kommer som regel når man minst forventer det, og helt uforberedt. Uansett grunn, du har vondt og vi er her når du trenger akutt tannlege (selv på søndager).

Rotfylling

Lindre akutt tann-smerter

Rotkanal-terapi er nødvendig når tann-nerven har blitt påvirket av forfalling eller en infeksjon. For å redde tannen, blir tannmassen (det levende vevet på innsiden av tannen), nerver, bakterie, og annen forfalling fjernet og det påfølgende området blir fylt med spesiell, medisinsk tannmateriale, som restaurerer tannen til dens fulle funksjon.

Rotkanal-tilbakefallsbehandling

Selv om moderne endodonti-behandling har en høy suksess-rate, er det tilfeller, som med alle tannbehandlinger eller medisinske prosedyrer, der en tann som har blitt behandlet med rotfylling ikke heler som forventet. Det kan i verste fall bli smertefullt eller forfallent i månedene i etterkant. En tilbakefallsbehandling kan gi tannen din en ny sjanse.

Tannimplantat

Tannimplantat øker i popularitet som metoden for å erstatte manglende tenner. I prosedyren fusjoneres titanium-støtter med kjevebenet, slik at den fungerer som et anker slik at implantatet ser ut som naturlige tenner.

Komposittfyllinger

En komposittfylling blir brukt for å reparere en tann som har blitt påvirket av forfalling, sprekker, knekk osv. Forfalling eller delen av tannen som er påvirket blir fjernet og så fylt med en komposittfylling.

Tanntrekking

Lindre tannsmerte
Din Optimal Dental tannlege kan bedømme at du har behov for å trekke en tann av mange grunner. Noen tenner blir trukket fordi de har forfalt betraktelig; andre har periodontale sykdommer, eller har knekt slik at den ikke kan repareres.

Trekke visdomstann

Visdomstennene er de som utvikles sist. Å fjerne visdomstennene er anbefalt når de ikke lenger trenger skikkelig gjennom tannkjøttet. I noen situasjoner er det ikke behov for å trekke visdomstennene, selv om dette er nødvendig oftest. Både visdomstenner som har trengt gjennom tannkjøttet og de som ikke har det kan føre til problemer og smerte.

Periodontisk (tannkjøtt) sykdom

Periodontisk (tannkjøtt) sykdom kan føre til mer enn bare et upent smil. Det kan føre til tap av tenner, alveolar ben og eventuelt hvis ubehandlet, alvorlige helseplager.

Skallfasetter

Porselen veneer er tynne biter av slitesterke, tannformet porselen, som er spesiallaget (form og farge) av et profesjonelt dental laboratorie. De er bundet til foran på tennene for å skape et pent og attraktivt smil. 

Porselenskroner

Der fyllinger blir brukt til å dekke en liten porsjon av en tann, brukes en krone for å dekke hele det synlige området av tannen. Dette fører til at krona fungerer som tannens nye utvendige overflate. En dentalkrone blir brukt når en tann har forfalt eller knekt så betydelig at fyllinger ikke kan fikse problemet.

Tannbro

En tannbro er en falsk tann som blir brukt til å fylle det tomme området skapt av en manglende tann eller tenner. Et tomområde mellom tennene kan potensielt være farlig til den tannhelse, siden det kan føre til at tennene dine forandres, som fører til at bittet blir smertefullt og ikke optimalt.

Tannbleking

Kosmetisk tannbleking, er en enkel, ikke-invaderende tannbehandling brukt for å forandre fargen av naturlig tannemalje, og er en idèell måte å forbedre skjønnheten i ditt smil.

Usynlig regulering

Din Invisalign-behandling består av en serie rettere som må byttes hver andre uke. Hver retter er individuelt bygd med eksakt kalkulering for å gravis rette tennene på plass. Siden Invisalign-systemet er laget for deg og dine tenner personlig, gjennom konsultasjon mellom deg og din Optimal Dental Invisalign-tannlege, vet du at du vil ende opp med et smil som virkelig passer deg.